divendres, 14 de març del 2014

Polseres de gomes

Ja fa unes setmanes que ens hem incorporat a la moda de les polseres de colors.

Ens hi vam introduir arrel d'un taller que vam fer l'Associació Entre Mares de la qual formo part, en l'acte de l' ANC de Granollers.



I el següent cap de setmana vam anar a una festa d'aniversari d'una companya d'universitat, i el seu nen (8 anys) també va fer la delícia dels infants amb la moda de les polseres.


Ens han comentat també que a l'escola prop de casa nostra fan servir aquest taller per a millorar la psicomotricitat fina a EI5 :)

Així que no ens hi hem resistit i hem incorporat a casa aquest nou "taller" que ens serveix tant per viatges, per sortides de cap de setmana .... ja que és quelcom fàcil de transportar i els té entretinguts.



Els avantatges d'aquesta nova tècnica són molts paciència i concentració, motricitat fina (el meu preferit), creativitat amb els colors, compartició i cooperació en les sessions de grup, generositat al fer-ne per a tota la família, amics, veïns .....

Per a fer-los hi ha moltes tècniques, però nosaltres hem optat per una versió senzilla, el primer cop utilitzant els dits com a "suport".




Però degut a un petit esguinç al dit petit i per afavorir que les polseres poguessin tenir continuïtat encara que no estiguessin acabades, hem optat per utilitzar pinces de la roba com a suport.




Poder seguir-ne les instruccions que hem gravat conjuntament a:

Vosaltres també esteu immersos en aquesta corrent de moda ??

3 comentaris :

  1. Hola! Fa poc que t'he descobert i mira, precisament avui també tenia previst parlar d'aquestes polseres. Evidentment també les tenim molt presents a casa ;)

    http://aquihodeixodit.blogspot.com.es/2014/03/we-did-it.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      Gràcies per compartir el teu blog i per anar-nos seguint, de ben segur que trobarem coses per a compartir per anar creixent !

      Una abraçada !

      Elimina
  2. I tant que sí! M'he quedat ben sorpresa de veure amb quina traça i afició el meu gran és capaç de fer-les, si tot just acaba de fer 4 anyets!
    Veig pel tutorial que heu fet el braçalet doble, nosaltres hem fet el senzill.
    Aviat ho explicarem, però és que el petit ha perdut la seva i al gran li han confiscat a l'escola i no tinc fotos.
    Una abraçada!

    ResponElimina

La teva opinió és molt benvinguda, moltes gràcies !!