diumenge, 23 de febrer del 2014

Sortida al parc del Lledoner

Aprofitant que fa aquestes tardes "primaverenques" hem sortit una estona pel parc del Lledoner. Un altre dia, ja us n'ensenyarem més coses, però avui us expliquem en què hem passat quasi tres hores de dissabte a la tarda.

Curses de vaixells
Amb unes simples fulles i algunes petites floretes que comences a sortir, construim tres embarcacions.
Cal una mica de destressa per a posar les flors
Les preparem per a la cursa:
 Observem com comencen a navegar
 
 I de seguida s'hi apunten uns quants "observadors" :)

Ens hi hem passat una bona estona en aquest tros de parc, fent proves de quines fulles anàven més ràpides, quines s'encallaven a mig rec ..... tot plegat, posant-hi una mica d'emoció per part de la mama :)

Salt en tirolina
Un dels pocs "gronxadors" que té el parc, és una tirolina, però com ens agrada la velocitat !!!
 


Experimentant amb aigua
I al principi del rec, hi ha la bassa d'on surt l'aigua. Cap a l'estiu hi hem trobat alguns crancs de riu, però aquest cop només hem experimentat amb l'aigua freda freda !! :)Observant l'arribada de la primavera
Molts dels arbres del parc encara no tenen fulles ni flors, però just al costat del riu trobem un ametller que ja comença a florir.
Observem ben de prop les flors, el nombre de pètals, les diferents parts "interiors", per a què "serveixen" .....Amb coses ben simples, ben a l'abast de tots, hem disfrutat, experimentat i aprés moltíssim !!  En quins parcs o indrets aneu vosaltres ? Ens agradarà que ho compartiu per així potser planificar-ne una sortida :)
1 comentari :

  1. Quina sortida més completa! D'això se'n diu aprofitar bé el bon temps! Una abraçada

    ResponElimina

La teva opinió és molt benvinguda, moltes gràcies !!