dimecres, 25 de març del 2015

Escriptura amb flors de primavera

El primer dia de primavera ha començat amb pluja. Això ha fet que haguem disfrutant dels bassals i fang que s'han generat a continuació.Tot just quan ha tornat a ploure, hem recollit algunes flors i fulles de colors vistosos que hi havien pel voltant.
 Retallem paper "iron fix" d'acord a la mida i forma que li volem donar.
Escrivim la paraula que volem, en aquest cas "primavera" i en un altre "spring", fent així que la lectura de la paraula ens faci recordar el seu significat durant uns quants dies.
 I amb els pètals i fulles de les diferents flors anem resseguint les lletres.

 Per a què les paraules es puguin llegir des d'ambdós cantons de la finestra, en fem una amb les lletres "al revés", com si ho miréssim en un mirall (aquesta la vaig fer jo)

 
Enganxem les nostres paraules a la finestra.


I ja en podem anar disfrutant durant uns quants dies.
Amb els dies i el sol, els pètals van perdent el color i si, com nosaltres, heu aprofitat molt el paper, tendeix a desenganxar-se; però com que és una activitat molt ràpida, senzilla i vistosa, de ben segur que la repetirem ;-)

2 comentaris :

  1. Molt bonic! És una activitat preciosa i segur que ben perfumada. Fa uns anys nosaltres vàrem fer un mosaic amb la mateixa tècnica però sense lletres i encara la recordem. Potser la repetim i hi incloguem lletres ara que ja en saben tots dos. Petons!

    ResponElimina
  2. ohhhhhhhhhhhhhhhhh quina preciositat !! El david ha fet un taller per a fer un herbari, potser amb part de les flors i herbetes que va recollir li agradaria fer quelcom semblant. Ja li ensenyaré la teva proposta!

    Gràcies per compartir !

    ResponElimina

La teva opinió és molt benvinguda, moltes gràcies !!