dimecres, 23 d’octubre del 2013

Decoració de tardor

A l'estiu vam voler disfrutar del bon temps i la pintura i crear un mural conjunt per a decorar la porta de la cuina. Com que volíem que fós personalitzat vam estampar les nostres mans amb pintura de diferents colors, al retallar-les i enganxar-les sobre un fons pintat de color blau, ens va quedar un bonic mar ple de "peixos" que ens ha acompanyat a casa fins aquesta setmana.
Decoració d'estiu
Com que ara ja ha arribat la tardor, tot i que la meteorologia no ens ho deixi entreveure massa, hem decidit canviar-lo.

Com que volíem mantenir la filosofia que fós quelcom que tots ens hi veièssim representats, hem fet un arbre en que li cauen les fulles de diferents colors.
Material inicial
L'emoció de començar a pintar sobre el paper blanc
El rodet ens encanta, no només pel paper :)
Hem utilitzat tèmperes amb purpurina, tot i que no han deixat massa "marca" :)







La mama també hi ha col·laborat :)

Cal concentració i coordinació per a pintar-se la mà dreta, quan ets "dretà", agafant el pinzell amb molta cura i fent treballar la "pinça" que tant anem "insistint" :) 










Com que ho he fet "dins" de casa, ens hem hagut de controlar una mica i no deixar massa "via lliure" al pinzell i rodet, tot i que hi ha hagut pintura més enllà de les mans :)

Al final hem tingut un abre potser un pel massa ple de fulles, però ens acompanyarà uns quants dies durant la tardor.
Resultat final
Quan ja està sec li posem paper "iron-fix" per a què es conservi millor i el pengem a la porta. No podem dir que és una "obra d'art", però a nosaltres ens agrada moltíssim i hi hem disfrutat creant-lo!!

 



2 comentaris :

La teva opinió és molt benvinguda, moltes gràcies !!