dilluns, 30 de setembre del 2013

Comencem

Vull compartir amb tots vosaltres alguns dels projectes i activitats que hem anat fent des de que va nèixer l'Ot, que ja té poc més de 2 anys.

Algunes vegades són experiències "científiques" (experiments que diu el Jan), d'altres "creacions" d'art, excursions amb família on descobrim petits racons de Catalunya (i potser del món), receptes per "llepar-nos els dits" .....

Des de fa poc més d'un any que vaig endinsar-me en el món de les "mames blogaires" i m'hi vaig enganxar i el què m'ha acabat d'empènyer a començar aquest blog ha estat conèixer en persona a tres fantàstiques blogaires a la 6ena edició dels Premis Blogs Catalunya que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Granollers.

Vaig conèixer a les capitanes de "Manetes i Cosetes", "Mare Jove i Moderna" i "Encenent la imaginació". Són tres fantàstiques mares que m'han anat inspirant en algunes de les coses que ja hem anat fent i en les anirem compartim d'ara endevant.

"Mare Jove i Moderna", "Encenent la Imaginació" i "Manetes i Cosetes"
Premis Blogs Catalunya 2013 a Granollers


Així doncs, comencem!

Sóc de "ciències", però m'agrada molt fer fotografies i compartir-ho, així que el blog serà principalment visual i en català. Així formarà part d'aquest conjunt catalans que contribuïm a difondre la nostra llengua i cultura arreu del món a través de les eines digitals.

Desitjo que us agradi.

3 comentaris :

  1. Em fa molt feliç que t'hagis aventurat en aquest meravellós món dels blogs! Et desitjo que t'ho passis tan bé com nosaltres! Comencem!

    ResponElimina

La teva opinió és molt benvinguda, moltes gràcies !!